Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Pedro

Pedro

Pedro vagyok (Fotó 1.) a honfog….ja nem, a fotelfoglaló 😁

2021 végén érkeztem a Cerberoshoz a magam összvissz 22 kg-jával. (Fotó 4.)
Sokat bántottak, tele van a testem sebekkel, szivargyújtótól származó égési nyomokkal. Annyira féltem, hogy mozdulni sem mertem egy ideig, pedig a légynek 🪰 sem tudok ártani, hiszen nagyon szép és jó lelkem van. Szerencsére elkerültem Tecához, aki kigyógyított, már nem félek, mert tudom, hogy már senki sem bánthat💙

Nem pörgök, nem vagyok hiperaktív, de a rendszeres mozgást igénylem.
Hatalmas szemeket tudok mereszteni (Fotó 2.), ha van nálad valami finom falat, persze szigorúan TOJÁSMENTES🥚❌, mert arra allergiás vagyok. Persze nem vagyok szemtelen, ha ételről van szó, csak finoman a tudtodra adom, hogy én is itt vagyok, hahoooo. És nyugi, én sem féltem a saját ételemet tőled, de, ha te sem adsz a tiedből, akkor az enyémre te se pályázz😁.
Szépen sétálok, nem rángatlak. Ha a kisujjadra teszed a pórázt, akkor se megyek sehova mellőled. Kisgyerekekkel, idősekkel nagyon kedves vagyok.
A kankutyákat nem szeretem, nem jó társaság nekem, dominanciát mutatok velük szemben. Na jó, meg a cicákat sem. (Sicc!)
A szukákkal és kölykökkel viszont jól kijövök, kedves és türelmes vagyok velük.

Amiért nagyon hálás vagyok, ha nem bántasz és kapok finomakat enni tőled. Ha kényeztetsz, sokat simogatsz. Nem fogok visszaélni vele, ígérem.
Olyan gazdit keresek, akinél kizárólag benti kutya lehetek és ad nekem egy kényelmes fotelt, amin pihenhetek.
Lakásban nem rombolok, szobatiszta vagyok, ok, bevallom, nagyon ritkán van egy-egy baki belőle, de ez érthető, hiszen kennelben is laktam jó ideig. Ezen tudunk javítani közösen, együtt.
Ennyi minden vágyam, hogy Te legyél a gazdim. És, amikor értem jössz a Cerberosba, akkor kimondd a varázs mondatot: Gyere Pedro, megyünk haza, vár a FOTELOD✨Ekkora mosolyt fogsz kapni tőlem cserébe.(Fotó 3.)
Ha megtetszettem, akkor kérlek ide írj bemutatkozó levelet itt vagy Facebook-on⤵️
https://www.facebook.com/pitbullrescuehungary
Addig is pacsi,
Pedro💙

Az oldalon is támogathatod az alapítványt: https://pitbullmentes.hu/tamogatas/

Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/cerberos11

Meglátogatni Budapesten tudsz előre egyeztetett időpontban.
Oh, majdnem elfelejtettem, hogy VIRTUÁLISAN is örökbe tudsz fogadni. Ha megtennéd, hogy havonta támogatsz engem, akkor a fenti számlaszámra utalj egy neked tetsző összeget, közleménybe szintén írd be, hogy Pedro.