ajax

Ajax

Ajax története sem egy leányálom. Egy másik szervezet védence volt, nálunk panziózott sokáig, sok munka volt vele és szépen helyrejött, mikor a szervezet talált neki gazdit. A befogadó nem tudott fuvart intézni a kutyusnak, ezért mi szállítottuk.

Látva a helyet, ahová kerül éreztük, hogy baj lesz. A figyelmeztetésünk ellenére a befogadás lezajlott, de két hét múlva mikor érdeklődtünk kiderült, hogy embert harapott és hatósági megfigyelés alá került.

Azonnal intézkedtünk és másodszorra ajánlottuk fel, hogy átvesszük, mint szervezet, ekkor átadták. Az addigi munka vele majdhogynem semmissé vált. Ismét féltette az élelmét, félt.

A második rehabilitációja már gyorsabb volt. Szerencsés eset volt ilyen szempontból, mert a második lelki törés már sok esetben nagyobb problémát okoz, amit nehezebb vagy nem is lehet véglegesen helyrehozni.

Egy kedves család fogadta őt örökbe, emberekkel, kutyákkal nagyon aranyos, élelmét, játékát nem félti már és mostanra teljesen problémamentes. Lakásban él és porszívóztatja a fenekét. 🙂