Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Erik

Erik

Erik is egy másik szervezet mentése. Nagyjából 2 éve jött hozzánk, most kb. 3 éves (2021.09). Nagyon soványan és meggyötörten érkezett, súlyosan elhanyagolták legrégebbi lakónk. Kutyákkal remekül kijön, de az emberekkel bizonytalan, főleg a férfiakkal. Csakis fajtához értő gazdi kerülhet szóba. Vele mindenképp kapcsolatot kell építeni, még a befogadás előtt, mert elég bizalmatlan. Ha sikerül a kapcsolatot felépíteni, akkor egy végtelenül kedves kutya.

Hiperaktív, magas energiaszintű, magas mozgásigényű kutyus. Javasolt neki valamilyen rendszeres sport tevékenység. Nálunk sajnos nincs alkalma erre, de ha ezt megkapná, nagyban könnyítené a kezelhetőségét.

Étellel jól motiválható és okos. A játékok nem igazán érdeklik.


Gazdit keresni magamnak izgalmasabb, mint felfedezni Amerikát. Azt meghagyjuk Kolumbusznak😁
Erik a nevem, mint a vikingnek…akár az is lehetek, mert vörös vagyok, Rednose jellegű.
Csontsoványan kerültem be a Cerberosba 2018-ban. A nyakörv is lógott rajtam, mint tehénen a gatya😒 Most már van nyakam, mellkasom, kiállásom és magabiztosságom.
4-5 év körül lengedezik az életkorom már. Hiperaktív vagyok, igazi sportkutya, szeretek futni, játszani, mozogni, ergo olyan magabiztos, határozott, szerető gazdit keresek, aki mindezt meg tudja adni nekem plusz a simiket. Benti vagy kinti-benti tartással is örökbe lehet engem fogadni. Cicákkal valamint más állatokkal nem vagyok kompatibilis, mert szeretek vadászni. Kutyákkal, ráadásul a kan kutyákkal viszont nagyon szépen kijövök, de ettől függetlenül CSAK szuka kutya mellé vagy CSAK egyedüli kutyának vagyok jó❗️
Gyerekekkel a viszonyom nem ismert.
Jelenleg nincs semmim a házikómon és a hatalmas szívemen kívül❤️ Meg szeretném veled osztani azt a nagy szeretetet, ami bennem tombol. Ha igazi bullra vágysz, akkor én kellek Neked, aki pofátlanul a lábadra is rááll 😉.
Cuki, pörgős, ölelgetős vagyok, de bizonytalan ember nem bírna velem, az biztos. Gizdán is tudok nézni, ha ember az van oldalamon.
A szerető szigort szeretem 🤗
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kérlek, hogy Tecát dobjátok meg egy bemutatkozó levéllel Facebook-on⤵️
https://www.facebook.com/pitbullrescuehungary

Jöhetnek a levelek!
Pacsi,
Erik🐾💙