Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Conan

Conan (Barbi)

Conan a hódmezővásárhelyi gyepmesteri telepről érkezett ide 6 éve. A régi Cerberos működése alatt mentettem ki. Az ebrendész akkori véleménye szerint emberre állatra fokozottan veszélyes. Agresszív volt, az utcáról fogták be, állítólag támadta az embereket és a kutyákat.

Nos mára ennek nyoma sincs. Egy kis kapcsolatépítés után, úgy dörgölődzik az emberhez, akár egy cica. Kutyákkal is tud barátkozni, akár más kanokkal is, de az ismerkedés felügyeletet igényel. Lehet benne némi bullterrier vér, néha tud még úgy viselkedni, mint egy vadló. Nem rossz szándékkal, inkább figyelmetlenségből, de emiatt gyerek mellé nem javasoljuk.

Volt már lakásban tartva, felügyelettel minden rendben volt. Nem rombol, jelez ha ki kell mennie, inkább huncutkodik. Hajgumit és egyéb kisebb személyes tárgyakat lop és hasonló kis csínytevésekre valószínűleg készülni kell, ha ismét lakásban élhet.

Határozott, tapasztalt gazdit igényel, mert tudni kell tőle elvenni a dolgokat. Ha valamit megfog nem mindenkinek engedi el. Conan szükséglete egy szereteten és kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolat, amihez fajtához értő gazi szükségeltetik. Ha ez megvan hezitálás nélkül bármit megtesz.

Ételét, játékát általában nem félti, kb 8 éves most (2021.10).


Conan vagyok, a kimmériai bar….ja, nem, a hódmezővásárhelyi barbár. Legalábbis ők azt terjesztették rólam 2016-ban, hogy egy szörny vagyok, aki emberre és állatra veszélyes. Kis buták😂😂🤦🏻‍♂️ Így néz ki egy szörny?
Teca meglátta a posztot rólam és egyből szerelem voltam első látásra, nem engedte, hogy elaltassanak, magához vett még a régi Cerberosnál, de utána ugyanúgy vitt magával tovább, így még mindig gazdit keresek nála.

Utcáról fogtak be, agresszívnak kiáltottak ki…
Nos mára ennek nyoma sincs. Egy kis kapcsolatépítés után, úgy dörgölőzök az emberhez, akár egy kiscica, de a macskákkal és más kisebb állatokkal NEM jövök ki, zsákmányos vagyok, vadászok.
Kutyákkal is tudok barátkozni, akár más kanokkal is, de az ismerkedés felügyeletet igényel. Lehet bennem némi bullterrier vér, néha tudok még úgy viselkedni, mint egy vadló. Nem rossz szándékkal, inkább figyelmetlenségből, de emiatt gyerek mellé NEM javasolnak.

Laktam már lakásban, felügyelettel minden rendben volt. Nem rombolok, jelzem, ha ki kell mennem elintézni folyó ügyeimet, inkább huncutkodok. Hajgumit, egyéb kisebb személyes tárgyakat lopkodok és hasonló kis csínytevésekre valószínűleg készülni kell, ha ismét lakásban élhetek.
Ezért határozott, tapasztalt gazdit igénylek, mert tudni kell tőlem elvenni a dolgokat. Ha valamit megfogok nem mindenkinek engedem el. Ezt jó, ha tudod.

Szükségletem egy szereteten és kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolat, amihez fajtához értő gazdi kell. Ha ez megvan hezitálás nélkül bármit megteszek neked. De csak akkor❗️☝️
Élelmemet, játékaimat nem féltem, de azért jobb, ha a saját kajádat eszed és nem az enyémet😁
Egy biztos, egyedüli kutyád szeretnék lenni, nem osztozom rajtad másik kutyával, másik állattal.
Ha úgy gondolod, hogy én vagyok az a kutya, akit egész életedben kerestél és az sem baj, hogy kb. 8 éves vagyok, akkor kérlek, hogy ide írj nekem levelet⤵️
https://www.facebook.com/pitbullrescuehungary
Várlak leendő gazdim💙 (fotó 4.)
Pacsi,
Conan-ka🐾🐕