Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Börni

Börni

Börni Sopronból került hozzánk, 5 éve van nálunk és 7-8 éves most (2021.08).

Emberekkel nagyon kedves, alap vezényszavakat ismeri (Ül, fekszik, pacsit ad).

Tapasztalatlan, bizonytalan ember kezében átveszi az irányítást és ilyenkor makrancos a pórázon, domináns, agresszív lehet más kutyákkal szemben.

Hozzáértő ember kezében, szófogadó, kedves, bújós maci. Jól behívható, jól tiltható. Tanulékony, Ő az egyik legokosabb kutyusunk, jutalomfalattal és játékkal is jól motiválható.

Lakásban is lakott már, szobatiszta, nem rombol. A mozgásigénye átlagos. Elvan, sokat heverészik, de egy sétára azért nem mond nemet.

Élelmét, játékát nem félti.

Amennyiben jutalomfalat a tét, úgy a gyorsan egymás után ki NEM mondott vezényszavakat is teljesítem. Ezt senki sem csinálja utánam azért azt valljuk be.
Igazi gazdira vágyom, aki tapasztalt és tud engem irányítani, ne én legyek a főnök. Kell némi türelem hozzám, ha össze szeretnél velem barátkozni, hogy elnyerjük egymás bizalmát…nem rossz kiinduló pont a jutifalat, de nem minden, annál azért több kell, hiszen régóta vagyok a Cerberosnál.
Nem igénylem a kertes házat, kanapén is elvagyok, nem rombolok. Egyedüli kutyaként hű társad leszek, ígérem. De, ha van már otthon egy szuka kutyád, akkor szoktatás után jóban leszek vele is. Szobatisztaság nálam pipa, de azt ne felejtsük el, hogy kennelben lakom jelenleg kint immáron 6 éve. Van amúgy egy régi seb az egyik szememnél, ettől van egy igazán macsós kinézetem, de ennyi is a macsóság nálam, mert inkább lelkis vagyok, mint gizda gengszter😎 Jó, nem az a drama queen féleség, de szeretem, ha velem foglalkoznak.
Az se baj, ha néha olyan költői kérdéseket vágsz hozzám, mint a: Na ki a jófiú? Ki a szép? Ki az okos? és ehhez hasonlókat, akkor nagyon jó páros leszünk és az XL-es méretű kajla nyelvemmel még puszikat is kapsz tőlem cserébe.
Ételemet, játékaimat nem féltem az emberektől. Viszont a cicákat nem szeretem (sicc…😒)
Tudom, hogy most engem olvas a leendő gazdim és már a kezébe is vette a klaviatúrát, hogy írjon ide egy bemutatkozó levelet itt vagy Facebook-on⤵️
https://www.facebook.com/pitbullrescuehungary
Gyere és ismerj meg, egyből rájössz, hogy engem kerestél világ életedben!
Várlak kishaver,
Pacsi💙🐾
Börni

Az oldalon is támogathatod az alapítványt: https://pitbullmentes.hu/tamogatas/

Paypal: https://www.paypal.com/paypalme/cerberos11